Okategoriserade

Myter om kärlek..

Den amerikanska relationsexperten Arielle Ford menar att det finns myter som förhindrar smarta, medvetna heterosexuella kvinnor (Jag personligen tänker att de här myterna och föreställningarna alldeles säkert sträcker sig över könsgränserna och är väldigt allmängiltiga..) att hitta den kärlek de förtjänar.

Om det är meningen att jag skall få kärlek i mitt liv så händer det.

Framgång i kärlek är en investering, den kräver att jag jobbar på den och kliver ur min bekvämlighetszon.

När jag möter den rätta vet jag det.

90% av de som lever i lyckliga relationer säger att det tog ca 5 dejter innan de kände att relationen hade potential.

Jag tror på mina antaganden om mig, om män och om mina möjligheter till kärlek.

Dina trossatser begränsar dig och dina känslor är nödvändigtvis inte sanna. Du förtjänar kärlek, det finns fantastiska män som du kan skapa fina relationer med om du satsar på det.

Kärleken kommer utifrån och det är någon annan som får mig att känna mig älskad.

Du har redan kärlek i ditt liv och att bli medveten om den och att uttrycka den gör att du attraherar romantisk kärlek.

Män tänder inte på starka kvinnor.

Medvetna män tänder på starka kvinnor. Men de tänder inte på kvinnor som är självcentrerade och som de inte kan göra lyckliga. De behöver känna att de har något att ge till en kvinna. Framgång i världen är inte samma sak som framgång i kärlek. Du kan både vara framgångsrik och ha en kärleksrelation.

Det är jobbigt att träffa människor. Nätdejting funkar inte. Det finns inga medvetna män därute.

33% av alla förhållanden som leder till giftermål börjar på nätet.

En bra relation fungerar utan ansträngning.

Allt av värde kräver investering av tid, energi och pengar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.